Varenie a pečenie rýb

Milí priatelia!

Dúfam, že sa vám rubrika RECEPTY už zaľúbila a že vás obohatila a aj naďalej bude obohacovať o zaujímavé recepty pripravené z rýb. Ryby sa dajú pripravovať na rozličné spôsoby, podobne ako u bravčového či iného mäsa. Môžeme ich vysmážať, údiť, grilovať, variť. Dajú sa z nich však pripraviť aj rôzne špeciality, ako treska, šalát, zavináče... Veď sami sa presvedčíte, ak sa začítate do našich receptov.

Záverom vás chcem, všetkých rybárov aj nerybárov vyzvať, aby ste prispeli svojimi vlastnými zaujímavými originálnymi receptami na prípravu pokrmov z rýb. Obohatíte tak našu rubriku a potešíte mnoho gurmánov a náštevníkov webovej stránky SPORTS-u.

Našou podmienkou však je, aby to neboli recepty vyčítané z kuchárskych kníh a aby ste ich odfotili, a tak zaslali aj s peknou fotkou na adresu firmy alebo na jej e-mailovú adresu podpora@sports.sk.

Nezabúdajme nikdy na to, že jedlá pripravované s láskou a fantáziou chutia celkom ináč, ako keď ich pripravujeme z povinnosti a vyčítame z kuchárskej knihy.

A tiež nezabúdajme, že väčšinu jedál môžeme pripraviť vďaka darom prírody. Preto si ju vážme a ochraňujme! Ak niektorý z receptov vyskúšate a zachutí vám, budem rád!

Petrov zdar a dobrú chuť!

Robo Fülöp
tester a „dvorný kuchár“ SPORTS-u

Viac o autorovi receptov - kliknite sem.

V tejto sekcii však nájdete aj recepty, ktoré ste nám už zaslali alebo recepty od priateľov a testerov firmy SPORTS.

 

Údený sumec

Údený sumec

Je tu leto a nejeden rybár sa rozhodne pre spracovanie úlovkov údením. Ako údiť sumca? Ponúkame vám jeden z našich osvedčených receptov.

HALÁSZLÉ, KTORÉ CHUTÍ RODINE

HALÁSZLÉ, KTORÉ CHUTÍ RODINE

Autor: ÁRENDÁS František

Tatarák z lososa

Tatarák z lososa

Autor: Vladimír Kuric

Ikrová nátierka Julo

Ikrová nátierka Julo

autor: Július Miššík a Robert Fülöp

Zavináče 2

Zavináče 2

autor: Robert Novotný

PEČENÝ OSTRIEŽ

PEČENÝ OSTRIEŽ

autor: Július Miššík

Navrch stránky