Recenzie Sportex prútov

Už 30 rokov chytám ryby len na túto značku prútov

Už 30 rokov chytám ryby len na túto značku prútov

Zobrazení: 96× Premiéra: 21.03.2024 00:56

Na najväčšej rybárskej výstave v Českej republike For Fishing 2024 sme sa stretli s mnohými priaznivcami rybolovu. Pozrite sa, aké sú ich tipy do rybárskej výbavy na základe ich dlhoročných skúseností.
Kaprové prúty Sportex Competition Breakout CS-5

Kaprové prúty Sportex Competition Breakout CS-5

Zobrazení: 225× Premiéra: 20.02.2024 23:23

V roku 2023 som testoval prút SPORTEX Competition BREAKOUT CS-4, z ktorého som bol neskutočne prekvapený. Ale rok 2024 nám priniesol novinku v podobe Competition BREAKOUT CS-5. A poviem vám, že zmeny, ktoré boli na prúte spravené, ho posunuli zase o krok dopredu. Jedná sa o prút, ktorý je poloteleskopický. To znamená, že spodná časť je teleskopická. Prút je skonštruovaný tak, aby mal čo najmenšie transportné rozmery.

Kaprové prúty Sportex Competition CS-5 3,6m 3lbs

Kaprové prúty Sportex Competition CS-5 3,6m 3lbs

Zobrazení: 327× Premiéra: 20.02.2024 23:15

Prúty Competition sa už dlhšie tešia veľkej obľube u rybárov. Počas mojich testovaní som s nimi robil naozaj všetko možné a sám som nechápal, čo všetko tieto prúty znesú. A keďže doba a vývoj ide dopredu, nastal čas, aby aj prúty z radu Competition dostali svojho nasledovníka, a tým je Competition CS-5.

Kaprové prúty Sportex Competition CS-5 3,6m 3-diel

Kaprové prúty Sportex Competition CS-5 3,6m 3-diel

Zobrazení: 235× Premiéra: 20.02.2024 23:07

Väčšina z nás používa dvojdielne prúty, ale Sportex má v ponuke aj trojdielne prúty pre tých, čo potrebujú kratšie transportné rozmery. Jedným z nich je aj prút Competition CS-5 v trojdielnej verzii.

Feeder prúty Sportex Xclusive RS-2 Light

Feeder prúty Sportex Xclusive RS-2 Light

Zobrazení: 111× Premiéra: 20.02.2024 00:30

Ak už niekto z vás mal v rukách feeder prút XCLUSIVE NT, určite bol maximálne spokojný s jeho vlastnosťami, tak aj s jeho dizajnom. Samozrejme, jedným z vás som bol aj ja a nevedel som sa vynadívať na tie prúty. Ibaže SPORTEX nespí, a to čo si pre nás pripravil na rok 2024 je v skutku feedrová lahôdka v podobe prútu XCLUSIVE RS-2. Tak si ju poďme predstaviť.

Feeder prúty Sportex Xclusive Feeder RS-2 Medium Light

Feeder prúty Sportex Xclusive Feeder RS-2 Medium Light

Zobrazení: 69× Premiéra: 20.02.2024 00:14

Ďalšou novinkou na rok 2024 je prút Xclusive feeder RS-2 MEDIUM LIGHT. Určený je na lov do 80 metrov a menšie riečky kde nie je až tak silný prúd. Povedal by som, že je to taký univerzálny feeder prút pre všetkých.

Feeder prúty Sportex Xclusive Feeder RS-2 Medium

Feeder prúty Sportex Xclusive Feeder RS-2 Medium

Zobrazení: 64× Premiéra: 19.02.2024 23:51

Tretí prút v poradí, ktorý som dostal na nahliadnutie, je prút Xclusive Feeder RS-2 MEDIUM. Táto verzia prútov RS-2 je vhodná aj na väčšie ryby a lov na riekach, kde si vychutnáte zdolávanie naozaj naplno.

Feederové prúty SPORTEX Xclusive Feeder RS-2 Medium Heavy

Feederové prúty SPORTEX Xclusive Feeder RS-2 Medium Heavy

Zobrazení: 81× Premiéra: 19.02.2024 19:24

Chcete chytať veľké ryby a nebáť sa, že váš prút to nezvládne? Tak tu je pre vás ten pravý prút, Xclusive Feeder RS-2 MEDIUM HEAVY.

Feedrové prúty SPORTEX Xclusive Feeder RS-2 Heavy Distance

Feedrové prúty SPORTEX Xclusive Feeder RS-2 Heavy Distance

Zobrazení: 328× Premiéra: 19.02.2024 18:26

Chcete nahadzovať s feeder prútom viac ako 150 metrov? Trúfate si na tie najväčšie ryby? Tak potom toto je prút, ktorý potrebujete mať vo svojej výbave. SPORTEX XCUSIVE RS-2 HEAVY Distance. Už jeho názov napovedá, že sa jedná o prút do najťažších situácií a na tie najväčšie extrémy.

Kaprové prúty Sportex Invictus CS-2 3,6m 3,25lbs

Kaprové prúty Sportex Invictus CS-2 3,6m 3,25lbs

Zobrazení: 120× Premiéra: 14.02.2024 22:28

Prúty Invictus som už mal možnosť testovať a ako sami viete, bol som s nimi maximálne spokojný. Či to bol model v 3-librovej verzii alebo model určený na ďaleké hody 3,9m a 3,75lbs. Rok 2024 nám ale prináša novinku, a tou je Sportex Invictus CS-2.

Kaprové prúty Sportex Invictus Boat CS-2

Kaprové prúty Sportex Invictus Boat CS-2

Zobrazení: 479× Premiéra: 06.02.2024 21:08

Jednými z mnou testovaných prútov v roku 2022 boli prúty od SPORTEX, a to prúty INVICTUS BOAT vo verzii 2,75lbs a 3lbs. Ale rok 2024 nám priniesol novinku v podobe INVICTUS BOAT CS-2. Takže nový nástupca je na scéne a ja sa idem na neho pozrieť, čože sa nám to tu objavilo za novinku.

Sportex Catapult CS-4 Carp 3,6m 3,25lbs

Sportex Catapult CS-4 Carp 3,6m 3,25lbs

Zobrazení: 1810× Premiéra: 19.05.2023 22:33

Všetci dobre poznáte prúty Sportex Catapult Carp CS-3. A viem, že každý, kto tento prút vlastní, je s ním maximálne spokojný. Ale! Prišlo niečo, na čo sa dlho čakalo, a to niečo je nová generácia prútov SPORTEX CATAPLUT CARP CS-4. To, čo bolo super, je teraz ešte lepšie, ľahšie, rýchlejšie a silnejšie. A verte mi, viem, čo píšem - je to TOPKA 😊

Recenzia: kaprový prút SPORTEX D.N.A. Carp

Recenzia: kaprový prút SPORTEX D.N.A. Carp

Zobrazení: 695× Premiéra: 01.05.2023 00:11

Dočkal som sa! Priatelia, kaprári, dočkal som sa. Deň 28. apríl 2023 sa mi navždy zapísal do môjho srdca a rybárskej duše.
Recenzia: Kaprový prút Sportex Competition CS-4 Breakout

Recenzia: Kaprový prút Sportex Competition CS-4 Breakout

Zobrazení: 304× Premiéra: 30.04.2023 22:50

Určite si viacerí z vás všimli, že sa dostáva do popredia používanie kratších tak zvaných stalkerových prútov. Dôvody sú kratší čas na lov, nedostupné miesta, lepšia manipulácia a aj mobilita. A práve tá mobilita bola dôvod na to, aby vznikli prúty BREAKOUT. Jedným takým prútom, ktorý som mal možnosť otestovať bol prút od značky SPORTEX Competition BREAKOUT vo verzii 10ft (3m) s vrhacou záťažou 3,25lbs.
Recenzia: kaprový prút SPORTEX Competition CS-4 Stalker

Recenzia: kaprový prút SPORTEX Competition CS-4 Stalker

Zobrazení: 295× Premiéra: 28.04.2023 22:39

Obľuba krátkych, tak zvaných stalker prútov rastie, a preto by som vám chcel predstavit ďalšieho člena rodiny stalker prútov od Sportex, a tým je prút Competition CS-4 Stalker. Tenký, elegantný a dobre spracovaný prút pre všetkých.

 

Pošlite nám recenziu 

Veľa rybárov sa s nami podelilo o svoje skúsenosti s prútmi Sportex. Zašlite nám aj vy vaše skúsenosti s prútom Sportex, pripojte vlastnú fotografiu (najlepšie od vody) a my vás odmeníme tričkom Sportex!


Chcem zaslať recenziu
 


 

Navrch stránky