Recenzie Sportex prútov

Sportex CATAPULT CS3 - všestranný pomocník

Sportex CATAPULT CS3 - všestranný pomocník

Zobrazení: 466× Premiéra: 26.10.2020 14:11

Sériu prútov CATAPULT CS-3 som si obľúbil. Nie pre veľmi dobrú cenu, čo poteší každého kaprára, ale pre ich všestrannosť. S týmito prútmi sa mi skvele pracuje. Sú rovnako úžasné v 3 metrovej verzii (stalker), vyhovujú mi aj v dĺžke 3,66m, ale aj v dĺžke 3,9m s označením SPOD (prút na krmnú raketu). 
Sportex BEYOND Carp - unikátny prút pre fajnšmekrov

Sportex BEYOND Carp - unikátny prút pre fajnšmekrov

Zobrazení: 416× Premiéra: 26.10.2020 12:54

Sportex BEYOND možno smelo nazvať synonymom luxusu a dokonalosti. Tieto prúty s parametrami 3,66m 3lbs a 3,90m 3,75lbs som už pred pár mesiacmi odskúšal v testoch Rybárskej Televízie v dosiahnutí maximálnej dĺžky hodu. A práve s druhým menovaným prútom som spravil rekord 190 metrov.
Sportex Morion ST - funkčný a decentný kaprový prút

Sportex Morion ST - funkčný a decentný kaprový prút

Zobrazení: 372× Premiéra: 26.10.2020 09:29

Počas mojich testov prútov SPORTEX som mal v rukách veľa modelov, od tých najlacnejších až po tie, čo si kúpi len skutočný fajnšmeker. Samozrejme, že som neobišiel ani sériu kaprových prútov s názvom Morion. 
Sportex Graphenon Carp - láska na prvý pohľad

Sportex Graphenon Carp - láska na prvý pohľad

Zobrazení: 370× Premiéra: 26.10.2020 08:34

Ak som tvrdil, že som ešte nemal v rukách prút, ktorý by vo mne vyvolal neskutočný nával eufórie a maximálneho úžasu z dokonalého spracovania a dizajnu, tak práve sa to stalo.
David Hrbek : Recenze Sportex F.B.C.

David Hrbek : Recenze Sportex F.B.C.

Zobrazení: 199× Premiéra: 05.06.2020 07:58

Keď som ich doma rozbalil z krásnych polstrovaných obalov, uvedomil som si, že aj puzdrá naznačujú, že sa jedná o naozajstný skvost od spoločnosti Sportex.
SPORTEX MORION ST Stalker (recenzia)

SPORTEX MORION ST Stalker (recenzia)

Zobrazení: 396× Premiéra: 02.06.2020 11:18

Ďaľšou chuťovkou od firmy SPORTEX, ktorú som mohol dostať do rúk na otestovanie bol MORION ST Stalker. A keď už prichádzajú Vianoce, tak hneď dvakrát, a to v 2,75-librovej a 3-librovej verzii a dĺžke 10 ft, teda 3 metre. 
SPORTEX FBC Stalker (recenzia)

SPORTEX FBC Stalker (recenzia)

Zobrazení: 488× Premiéra: 02.06.2020 10:47

Ak poviem slovo SPORTEX, ako prvé určite každého napadnú tie tri legendárne písmená F.B.C. A presne na to som sa tešil, keď som mohol dostať do rúk prúty, ktoré v podstate písali kaprársku históriu po celej Európe. 
SPORTEX Invictus Boat (recenzia)

SPORTEX Invictus Boat (recenzia)

Zobrazení: 526× Premiéra: 02.06.2020 09:35

Každý, kto potrebuje loviť z člnu alebo obľubuje loviť v zarastených a neprístupných miestach mi dá určite za pravdu, že s prútmi 3,6m a 3,9m to je dosť veľký problém. 
SPORTEX D.N.A. Carp Stalker (recenzia)

SPORTEX D.N.A. Carp Stalker (recenzia)

Zobrazení: 511× Premiéra: 26.05.2020 12:53

Veľmi zaujímavým kúskom spomedzi stalkerových prútov od firmy SPORTEX je prút s označením D.N.A. CARP STALKER. Na výrobu blanku u tohto prútu bol použitý japonský vysokomodulovaný karbón, ktorý dodáva prútu vysokú rýchlosť a presnosť pri nahadzovaní. 
SPORTEX Competition CS-4 Stalker (recenzia)

SPORTEX Competition CS-4 Stalker (recenzia)

Zobrazení: 420× Premiéra: 26.05.2020 12:17

Prúty SPORTEX chce mať čoraz viac rybárov - kaprárov, a to hlavne tých začínajúcich. Samozrejme, že väčšina si nemôže dovoliť kúpiť tie najvyššie rady prútov, a tak firma SPORTEX vytvorila radu Competition.
SPORTEX Revolt Stalker (recenzia)

SPORTEX Revolt Stalker (recenzia)

Zobrazení: 207× Premiéra: 26.05.2020 11:11

Dokonalosť, prepracovanosť, dizajnová lahôdka. Asi takto nejako by sa dal popísať prút Revolt Stalker od výrobcu SPORTEX. Táto novinka v sebe skrýva enormnú silu a sľubuje nezabudnuteľný pôžitok zo zdolávania kaprov vďaka svojmu sedemhrannému blanku.
SPORTEX Catapult CS-3 Stalker (recenzia)

SPORTEX Catapult CS-3 Stalker (recenzia)

Zobrazení: 379× Premiéra: 26.05.2020 08:43

Pri mojom testovaní krátkych, stalker prútov Sportex sa mi do rúk dostali aj prúty Catapult CS-3 Stalker 3m vo verzii 2,75lbs a 3lbs. Poďme sa na ne pozrieť spolu.
Rybačka so Sportex prútmi Nova UL a Mystix

Rybačka so Sportex prútmi Nova UL a Mystix

Zobrazení: 334× Premiéra: 20.05.2020 10:25

Nakoľko už pár rokov prívlačím a tento spôsob lovu som si veľmi obľúbila, predovšetkým lov na UL náčinie, rozhodla som sa asi pred rokom vyskúšať a kúpiť si dva prúty stavané na UL prívlač, a to Mystix a Nova UL.
Kaprový prút Sportex Catapult CS-3 Carp (recenzia)

Kaprový prút Sportex Catapult CS-3 Carp (recenzia)

Zobrazení: 297× Premiéra: 14.05.2020 07:35

Vzhľadom na to, že sestra má Sportexy už pár rokov a spokojnosť je zaručená, rozhodli sme sa aj ja a tatino zakúpiť si Sportex kaprové prúty, konkrétne Catapult CS-3 2-diel. 
SPORTEX Catapult CS-3 Spod (recenzia)

SPORTEX Catapult CS-3 Spod (recenzia)

Zobrazení: 201× Premiéra: 29.04.2020 08:51

Pri testovaní spodových prútov sa mi do rúk dostal aj prút SPORTEX Catapult CS-3 Spod 3,9m 5,50lbs.  Ako už názov napovedá, Catapult bude určite ďalekonosná zbraň na kŕmenie. V tomto článku vám popíšem vlastnosti a parametre tohto prútu a jeho výsledky z testu.

 

Pošlite nám recenziu 

Veľa rybárov sa s nami podelilo o svoje skúsenosti s prútmi Sportex. Zašlite nám aj vy vaše skúsenosti s prútom Sportex, pripojte vlastnú fotografiu (najlepšie od vody) a my vás odmeníme tričkom Sportex!


Chcem zaslať recenziu
 


 

Navrch stránky