Recenzie Sportex prútov
Recenzia prútu Sportex Exclusive Feeder NT Light

Recenzia prútu Sportex Exclusive Feeder NT Light

Zobrazení: 385× Premiéra: 14.11.2019 08:47

V tejto recenzii by som vám chcel opísať prút, s ktorým som odchytal tri závody a tréningy, a tak vám sprostredkovať niekoľko mojich poznatkov.
Aké feeder prúty na ďaleké hody? Tieto v testoch dosiahli až 180m

Aké feeder prúty na ďaleké hody? Tieto v testoch dosiahli až 180m

Zobrazení: 1361× Premiéra: 07.11.2019 13:32

V dnešnej dobe sa každý snaží dosahovať čo najväčšie vzdialenosti pri nahadzovaní. Preto aj výrobcovia prútov vytvárajú nové technológie a komponenty na zostavenie tých najkvalitnejších a najlepších blankov na ďaleké nahadzovanie. Tento trend ďalekého nahadzovania neobchádza ani feedrové prúty.
Lukáš Šubín: Na Xclusive Feeder NT Light som zdolal aj 18kg kapra

Lukáš Šubín: Na Xclusive Feeder NT Light som zdolal aj 18kg kapra

Zobrazení: 140× Premiéra: 10.10.2019 12:41

Ako sa Lukášovi dostala po prvýkrát do rúk udica Sportex, tak bol 100% rozhodnutý, že do svojho arzenálu chce Sportex. Dnes už k vode nejde bez prútov zo série udíc Sportex Xclusive Feeder NT. 
Filip Šoka: Invictus Carp je ďalším klenotom od Sportex-u

Filip Šoka: Invictus Carp je ďalším klenotom od Sportex-u

Zobrazení: 510× Premiéra: 20.06.2019 10:40

Do rúk sa mi dostali nové prúty od Sportex-u - Invictus Carp 2 diel, 366cm 2,75lbs. A môžem povedať, že som sa nevedel dočkať, kedy ich budem môcť odskúšať pri vode a priniesť vám ich recenziu.
Michal Bien: Ďalšie zárezy na Catapulte CS-3

Michal Bien: Ďalšie zárezy na Catapulte CS-3

Zobrazení: 243× Premiéra: 19.06.2019 07:14

Novinku sezóny 2019 - kaprárske prúty Catapult CS-3 od Sportex-u testuje pri vode aj Michal. Na nedávnej výprave si pripísal vďaka prútom Catapult CS-3 ďalšie zárezy na svoje konto.
Ján Schweiger: Prívlačové prúty Sportex

Ján Schweiger: Prívlačové prúty Sportex

Zobrazení: 316× Premiéra: 17.06.2019 12:46

Prívlači sa venujem na 80% rybačkách počas celého roka. Žijem v Bratislave a chytám prevažne na Dunaji, Malom Dunaji a Morave. Nevenujem sa konkrétnej rybe, chytám všetko, čo sa na prívlač chytiť dá a čo je v "kurze".
Sportex Graphenon Carp - recenzia

Sportex Graphenon Carp - recenzia

Zobrazení: 285× Premiéra: 31.05.2019 09:41

V roku 2019 vyšlo na trh niekoľko noviniek zo Sportexu. Najviac ma zaujal jeden nový model s označením Graphenon. Dlho to netrvalo a kúpil som si dva kúsky s dĺžkou 12ft (366cm) a vrhacou záťažou 2,75lbs.  
Jakub Klímek: SPORTEX Catapult jsem prostě musel mít

Jakub Klímek: SPORTEX Catapult jsem prostě musel mít

Zobrazení: 286× Premiéra: 13.05.2019 11:59

Jakub Klímek vyskúšal množstvo kaprových udíc a prút Sportex Catapult musel jednoducho mať! Dnes si pochvaľuje jeho nahadzovací výkon a akciu pri zdolávaní.
Tomáš Koudelka: Styx - špička na těžší přívlač

Tomáš Koudelka: Styx - špička na těžší přívlač

Zobrazení: 410× Premiéra: 03.05.2019 13:09

Tomáš Koudelka hľadal prívlačový prút, ktorý by bol citlivý, ľahký a súčasne silný. Všetky tieto vlastnosti našiel v prúte Sportex Styx.
Andrea Nuňa Kováčová: 32 šťúk za jeden deň!

Andrea Nuňa Kováčová: 32 šťúk za jeden deň!

Zobrazení: 549× Premiéra: 02.05.2019 07:51

V prvom rade môžem povedať, že v nedeľu na rybách sa nám veľmi zadarilo. Podarilo sa nám 32 šťúk! Pravdaže aj malé, ktoré boli vypustené bez fotiek. Mala som so sebou prúty od Sportex na ťažký a ľahký spinning.
Tomáš Motyčák: Sportex je má značka

Tomáš Motyčák: Sportex je má značka

Zobrazení: 305× Premiéra: 24.04.2019 09:26

Tomáš si najprv odskúšal kaprové prúty Sportex Competition Carp a vtedy zistil, že Sportex je jeho značkou. Svoju výbavu rozšíril o prúty Purista a je nadšený!

 

Paľo Pačky Pavlík: Beyond Spin mi pokrstil 176cm kôň

Paľo Pačky Pavlík: Beyond Spin mi pokrstil 176cm kôň

Zobrazení: 383× Premiéra: 11.04.2019 09:22

Svoj nový prút Sportex Beyond Spin 270cm/40g pokrstil Pačky naozaj famózne. Okrem pekných zubáčov zdolal aj vskutku obrovského vodného koňa, 176centimetrového sumca s váhou 40kg!
Peter Gejza Mikulec: Beyond Carp - to sú čarovné prúty

Peter Gejza Mikulec: Beyond Carp - to sú čarovné prúty

Zobrazení: 308× Premiéra: 11.04.2019 08:31

Čistý Matrix! Tak nazval Peter Gejza Mikulec zdolávanie viac ako 30kg kapra s novými prútmi od Sportex-u, Beyond Carp. 
Jakub Klímek: S Catapultom je príjemná každá zdolávačka

Jakub Klímek: S Catapultom je príjemná každá zdolávačka

Zobrazení: 290× Premiéra: 10.04.2019 07:16

Jakub dosiahol s prútom Sportex Catapult 10ft 3lb presne to, čo od neho očakával. Oceňuje najmä odolný blank a veľmi príjemnú akciu pri zdolávaní kaprov.
Roman Táborský: Přesnost nahazovaní a super zdolávačka s Intense Carp

Roman Táborský: Přesnost nahazovaní a super zdolávačka s Intense Carp

Zobrazení: 230× Premiéra: 09.04.2019 08:12

Roman chcel mäkší kaprový prút s veľmi dobrým výkonom pri nahadzovaní a príjemný pri zdolávaní. Ako sa ukázalo, jeho voľba pre prút Sportex Intense Carp 366f, 3,25lb bola správna.

 

Pošlite nám recenziu 

Veľa rybárov sa s nami podelilo o svoje skúsenosti s prútmi Sportex. Zašlite nám aj vy vaše skúsenosti s prútom Sportex, pripojte vlastnú fotografiu (najlepšie od vody) a my vás odmeníme tričkom Sportex!


Chcem zaslať recenziu
 


 

Navrch stránky