Recenzie Sportex prútov
Michal Bien: Ďalšie zárezy na Catapulte CS-3

Michal Bien: Ďalšie zárezy na Catapulte CS-3

Zobrazení: 308× Premiéra: 19.06.2019 07:14

Novinku sezóny 2019 - kaprárske prúty Catapult CS-3 od Sportex-u testuje pri vode aj Michal. Na nedávnej výprave si pripísal vďaka prútom Catapult CS-3 ďalšie zárezy na svoje konto.
Ján Schweiger: Prívlačové prúty Sportex

Ján Schweiger: Prívlačové prúty Sportex

Zobrazení: 376× Premiéra: 17.06.2019 12:46

Prívlači sa venujem na 80% rybačkách počas celého roka. Žijem v Bratislave a chytám prevažne na Dunaji, Malom Dunaji a Morave. Nevenujem sa konkrétnej rybe, chytám všetko, čo sa na prívlač chytiť dá a čo je v "kurze".
Sportex Graphenon Carp - recenzia

Sportex Graphenon Carp - recenzia

Zobrazení: 364× Premiéra: 31.05.2019 09:41

V roku 2019 vyšlo na trh niekoľko noviniek zo Sportexu. Najviac ma zaujal jeden nový model s označením Graphenon. Dlho to netrvalo a kúpil som si dva kúsky s dĺžkou 12ft (366cm) a vrhacou záťažou 2,75lbs.  
Jakub Klímek: SPORTEX Catapult jsem prostě musel mít

Jakub Klímek: SPORTEX Catapult jsem prostě musel mít

Zobrazení: 331× Premiéra: 13.05.2019 11:59

Jakub Klímek vyskúšal množstvo kaprových udíc a prút Sportex Catapult musel jednoducho mať! Dnes si pochvaľuje jeho nahadzovací výkon a akciu pri zdolávaní.
Tomáš Koudelka: Styx - špička na těžší přívlač

Tomáš Koudelka: Styx - špička na těžší přívlač

Zobrazení: 467× Premiéra: 03.05.2019 13:09

Tomáš Koudelka hľadal prívlačový prút, ktorý by bol citlivý, ľahký a súčasne silný. Všetky tieto vlastnosti našiel v prúte Sportex Styx.
Andrea Nuňa Kováčová: 32 šťúk za jeden deň!

Andrea Nuňa Kováčová: 32 šťúk za jeden deň!

Zobrazení: 607× Premiéra: 02.05.2019 07:51

V prvom rade môžem povedať, že v nedeľu na rybách sa nám veľmi zadarilo. Podarilo sa nám 32 šťúk! Pravdaže aj malé, ktoré boli vypustené bez fotiek. Mala som so sebou prúty od Sportex na ťažký a ľahký spinning.
Tomáš Motyčák: Sportex je má značka

Tomáš Motyčák: Sportex je má značka

Zobrazení: 335× Premiéra: 24.04.2019 09:26

Tomáš si najprv odskúšal kaprové prúty Sportex Competition Carp a vtedy zistil, že Sportex je jeho značkou. Svoju výbavu rozšíril o prúty Purista a je nadšený!

 

Paľo Pačky Pavlík: Beyond Spin mi pokrstil 176cm kôň

Paľo Pačky Pavlík: Beyond Spin mi pokrstil 176cm kôň

Zobrazení: 455× Premiéra: 11.04.2019 09:22

Svoj nový prút Sportex Beyond Spin 270cm/40g pokrstil Pačky naozaj famózne. Okrem pekných zubáčov zdolal aj vskutku obrovského vodného koňa, 176centimetrového sumca s váhou 40kg!
Peter Gejza Mikulec: Beyond Carp - to sú čarovné prúty

Peter Gejza Mikulec: Beyond Carp - to sú čarovné prúty

Zobrazení: 375× Premiéra: 11.04.2019 08:31

Čistý Matrix! Tak nazval Peter Gejza Mikulec zdolávanie viac ako 30kg kapra s novými prútmi od Sportex-u, Beyond Carp. 
Jakub Klímek: S Catapultom je príjemná každá zdolávačka

Jakub Klímek: S Catapultom je príjemná každá zdolávačka

Zobrazení: 336× Premiéra: 10.04.2019 07:16

Jakub dosiahol s prútom Sportex Catapult 10ft 3lb presne to, čo od neho očakával. Oceňuje najmä odolný blank a veľmi príjemnú akciu pri zdolávaní kaprov.
Roman Táborský: Přesnost nahazovaní a super zdolávačka s Intense Carp

Roman Táborský: Přesnost nahazovaní a super zdolávačka s Intense Carp

Zobrazení: 279× Premiéra: 09.04.2019 08:12

Roman chcel mäkší kaprový prút s veľmi dobrým výkonom pri nahadzovaní a príjemný pri zdolávaní. Ako sa ukázalo, jeho voľba pre prút Sportex Intense Carp 366f, 3,25lb bola správna.
Michal Bien: Catapult CS-3 je úžasný prút

Michal Bien: Catapult CS-3 je úžasný prút

Zobrazení: 363× Premiéra: 09.04.2019 07:33

"Byl jsem nadšen! Super akce prutu, perfektní nadhazování, co se týče dálky a přesnosti," vymenováva pár benefitov prútov Sportex Catapult CS-3 3,60m 3lb Michal Bien.
 
Branislav Mravec: Na jemnú prívlač len s prútom Nova UL

Branislav Mravec: Na jemnú prívlač len s prútom Nova UL

Zobrazení: 286× Premiéra: 03.04.2019 14:03

Braňo vyskúšal veľa prútov na lov dravcov spôsobom ultraľahká prívlač, ale až pri prúte Sportex Nova si uvedomil rozdiely medzi kvalitnou udicou a jej lacnejšejšími variantami.
Branislav Mravec: Black Arrow G2 mi ihneď sadol

Branislav Mravec: Black Arrow G2 mi ihneď sadol

Zobrazení: 285× Premiéra: 03.04.2019 13:52

Musím ho mať, aj keby na chleba nebolo! Povedal si Braňo pri pohľade na prút Sportex Black Arrow G2! A sklamaný nebol.
 
Martin Bärenklau: Práce prutu Catapult je opravdu parádní

Martin Bärenklau: Práce prutu Catapult je opravdu parádní

Zobrazení: 258× Premiéra: 02.04.2019 11:09

Martin má prúty Sportex Catapult 2,75 lb / 3,66 m už viac ako štyri roky. A počas tohto obdobia sa o tieto udice mohol vždy oprieť, či už zdolával menšie alebo väčšie kapry, amury alebo jesetery.

 

Pošlite nám recenziu 

Veľa rybárov sa s nami podelilo o svoje skúsenosti s prútmi Sportex. Zašlite nám aj vy vaše skúsenosti s prútom Sportex, pripojte vlastnú fotografiu (najlepšie od vody) a my vás odmeníme tričkom Sportex!


Chcem zaslať recenziu
 


 

Navrch stránky