Recenzie Sportex prútov
Vojtěch Kollarčík: S Catapultmi jsem dosáhl delší hody

Vojtěch Kollarčík: S Catapultmi jsem dosáhl delší hody

Zobrazení: 253× Premiéra: 02.04.2019 10:43

Vojtěch Kollarčík chcel kvalitné prúty, s ktorými by dosiahol skutočne ďaleké hody. A to sa mu s prútmi Sportex Catapult Carp 13ft 3,75lb podarilo.
Samuel Bugár: Zdolávačka s Catapultom je úžasná

Samuel Bugár: Zdolávačka s Catapultom je úžasná

Zobrazení: 303× Premiéra: 02.04.2019 10:28

Samuel nad investíciou do svojich prvých kaprových prútov uvažoval dlhšie. Spomedzi rôznych prútov sa nakoniec rozhodol pre Sportex Catapult Carp 3lb 12ft. Mladého kaprára najviac prekvapila úžasná akcia, ktorú prút dokáže vyvinúť pri zdolávaní.
Martin Kania: Až pri prúte Purista som povedal WOW!

Martin Kania: Až pri prúte Purista som povedal WOW!

Zobrazení: 260× Premiéra: 29.03.2019 12:25

Martinovou túžbou bolo nájsť kaprový prút, ktorý by bol súčasne dokonalý na hádzanie a zdolávanie, mal nízku hmotnosť a pekný dizajn. V prúte Sportex Purista to našiel.
Martin Grebeníček: Lepší prut než Sportex jsem u vody nevyzkoušel!

Martin Grebeníček: Lepší prut než Sportex jsem u vody nevyzkoušel!

Zobrazení: 241× Premiéra: 28.03.2019 09:27

Po zakúpení Catapultu prišli na rad Zylony, chcel som vyskúšať iný materiál so zdolávacou akciou a prekvapenie na seba nedalo dlho čakať. Zakúpením modelu Zylon 12ft 2,5lb sa stal Sportex srdcovou záležitosťou.
Martin Grebeníček: Catapult Stalker je veľký univerzál

Martin Grebeníček: Catapult Stalker je veľký univerzál

Zobrazení: 234× Premiéra: 28.03.2019 07:53

Hoci Martin hľadal prioritne prút na zdolávanie kaprov z lode, Sportex Catapult Stalker ho ohromil svojou univerzálnosťou. Na krátkych vychádzkach s týmto prútom zdolal už niekoľko desiatok rýb od 15 do 20kg a naďalej ho využíva na všetky spôsoby lovu.
Miroslav Foltyn: Catapult CS-3 Carp - bezkonkurenční na daleké náhozy

Miroslav Foltyn: Catapult CS-3 Carp - bezkonkurenční na daleké náhozy

Zobrazení: 315× Premiéra: 26.03.2019 10:51

Miroslav Foltýn chcel pokoriť pri nahadzovaní hranicu 100m. A s prútmi Catapult CS-3 Carp sa mu to podarilo! "Na daleké náhozy jsou tyto pruty bezkonkurenční a můžu je všem doporučit," ocenil novinku 2019 od Sportex-u Miroslav.

 

Recenzia: Sportex Graphenon Spin

Recenzia: Sportex Graphenon Spin

Zobrazení: 421× Premiéra: 18.03.2019 12:13

"Graphenon je definitívne najlepšou udicou na lov zubáča, s akou som vo svojom živote chytal ryby," zhodnotil prívlačový prút Sportex Graphenon Spin Nemec Birger Domeyer, ktorý vo svojej domovine patrí k najznámejším prívlačiarom.
Lukáš Hejč: S Catapultom CS3 som prekonal 140m!

Lukáš Hejč: S Catapultom CS3 som prekonal 140m!

Zobrazení: 312× Premiéra: 18.03.2019 08:38

Lukáš testoval kaprové prúty SPORTEX Catapult CS-3 Carp 366cm/3,25lbs: "Věnuji se již 8. rokem závodní kaprařině a rukou mi prošlo velké množství odhozových prutů. Až s tímto Catapultem jsem naprosto spokojený. Skvělé mi padl do rukou a létá to opravdu parádně!"
Mičo Kordič: Najviac sa mi ľúbi Absolut

Mičo Kordič: Najviac sa mi ľúbi Absolut

Zobrazení: 475× Premiéra: 18.02.2019 15:11

V zbierke prútov Miča Kordiča, ktorý pôsobí ako rybársky sprievodca na Sáve, nájdete hneď niekoľko udíc Sportex. Od prívlačových prútov až po tie sumčiarske. Ako sa vyznal, najviac sa mu páči Absolut.

Marcel Lieskovan: Turbo Cat som odskúšal na Rio Ebro

Marcel Lieskovan: Turbo Cat som odskúšal na Rio Ebro

Zobrazení: 261× Premiéra: 06.02.2019 07:56

Prút Sportex Turbo Cat Belly Boat som sa rozhodol odskúšať minulý rok na Ebre v Španielsku. Bol som veľmi prekvapený, koľko ten prút znesie... 

 
Sportex Beyond Spin sme testovali v dravej Sáve

Sportex Beyond Spin sme testovali v dravej Sáve

Zobrazení: 875× Premiéra: 05.02.2019 10:01

Mičo Kordič otestoval na Sáve tohtoročnú novinku z radu prútov Sportex pre prívlačiarov, a to Beyond Spin s unikátnym sedemhranným profilom! Ako sa osvedčil najnovší prírastok medzi Sportex udicami v divokých vodách dosiaľ neregulovanej chorvátskej rieky?

 

Andrea Kováčová: Už mi môže prísť aj 120cm šťuka

Andrea Kováčová: Už mi môže prísť aj 120cm šťuka

Zobrazení: 585× Premiéra: 28.01.2019 15:02

Andrea je medzi rybármi známa svojimi peknými úlovkami. Vo výbave má už niekoľko prívlačových prútov, ale ani jeden si tak necení ako Sportex. Ako vraví, až so Sportex Nova Twitch Heavy sa neobáva, že jej príde aj 120cm ryba.
 
Test: feeder prúty Sportex Xclusive Medium Feeder

Test: feeder prúty Sportex Xclusive Medium Feeder

Zobrazení: 583× Premiéra: 28.01.2019 14:06

Sportex prináša v roku 2019 nové prúty v segmente feedrových prútov, sériu Xclusive Feeder. Testovaniu v silnom toku Madunického kanálu sa nevyhli ani feeder prúty Xclusive Medium (90 - 160g).  Náročnému testu ich opäť podrobil Jaro Haššo.

Matúš Mačor: Prúty Sportex ma vždy priťahovali

Matúš Mačor: Prúty Sportex ma vždy priťahovali

Zobrazení: 283× Premiéra: 21.01.2019 12:45

Vyskúšal som viacero prútov, no s prútmi Sportex dosahujem presné hody až do 110m a užívam si zdolávanie.
Miroslav Homola: Zbierku prútov Sportex rozširujem

Miroslav Homola: Zbierku prútov Sportex rozširujem

Zobrazení: 294× Premiéra: 21.01.2019 12:22

Prvý prút značky Sportex som si kúpil v roku 1996. Od tohto roku svoju zbierku prútov tejto značky neustále rozširujem.

 

Pošlite nám recenziu 

Veľa rybárov sa s nami podelilo o svoje skúsenosti s prútmi Sportex. Zašlite nám aj vy vaše skúsenosti s prútom Sportex, pripojte vlastnú fotografiu (najlepšie od vody) a my vás odmeníme tričkom Sportex!


Chcem zaslať recenziu
 


 

Navrch stránky