Varenie a pečenie rýb

Milí priatelia!

Dúfam, že sa vám rubrika RECEPTY už zaľúbila a že vás obohatila a aj naďalej bude obohacovať o zaujímavé recepty pripravené z rýb. Ryby sa dajú pripravovať na rozličné spôsoby, podobne ako u bravčového či iného mäsa. Môžeme ich vysmážať, údiť, grilovať, variť. Dajú sa z nich však pripraviť aj rôzne špeciality, ako treska, šalát, zavináče... Veď sami sa presvedčíte, ak sa začítate do našich receptov.

Záverom vás chcem, všetkých rybárov aj nerybárov vyzvať, aby ste prispeli svojimi vlastnými zaujímavými originálnymi receptami na prípravu pokrmov z rýb. Obohatíte tak našu rubriku a potešíte mnoho gurmánov a náštevníkov webovej stránky SPORTS-u.

Našou podmienkou však je, aby to neboli recepty vyčítané z kuchárskych kníh a aby ste ich odfotili, a tak zaslali aj s peknou fotkou na adresu firmy alebo na jej e-mailovú adresu podpora@sports.sk.

Nezabúdajme nikdy na to, že jedlá pripravované s láskou a fantáziou chutia celkom ináč, ako keď ich pripravujeme z povinnosti a vyčítame z kuchárskej knihy.

A tiež nezabúdajme, že väčšinu jedál môžeme pripraviť vďaka darom prírody. Preto si ju vážme a ochraňujme! Ak niektorý z receptov vyskúšate a zachutí vám, budem rád!

Petrov zdar a dobrú chuť!

Robo Fülöp
tester a „dvorný kuchár“ SPORTS-u

Viac o autorovi receptov - kliknite sem.

V tejto sekcii však nájdete aj recepty, ktoré ste nám už zaslali alebo recepty od priateľov a testerov firmy SPORTS.

 

Robo Fülöp - autor väčšiny kuchárskych receptov,  tester, prívlačkár

Robo Fülöp - autor väčšiny kuchárskych receptov, tester, prívlačkár

Rubrika RECEPTY prináša rybárom i nerybárom originálne recepty, ktorých tvorcom je prevažne Robo Fülöp. Je autorom viacerých kuchárskych kníh, pripravoval s Petrom Novotným kuchárske relácie v televízii a v neposlednom rade je aj úspešným prvoligovým pretekárom a členom družstva MO SRZ Levice, ktoré je dvojnásobným víťazom 1. ligy družstiev LRU prívlač z roku 2015 a 2016.

VYSMÁŽANÝ LIPEŇ V TYMIANOVEJ MARINÁDE

VYSMÁŽANÝ LIPEŇ V TYMIANOVEJ MARINÁDE

Takto namarinovaný lipeň sa hodí aj na prípravu: 1. údením alebo 2. pečením v alobale s vynechaním múčky.

HOMÁR na bylinkách

HOMÁR na bylinkách

autor: Juraj Kuric

ZAPEKANÁ RYBA SO SMOTANOU

ZAPEKANÁ RYBA SO SMOTANOU

autor: Robo Fülöp

RYBACIA NÁTIERKA

RYBACIA NÁTIERKA

autor: Robo Fülöp

VYPRÁŽANÝ KAPOR SO SYROM

VYPRÁŽANÝ KAPOR SO SYROM

autor: Robo Fülöp

PEČENÝ MIEŇ S VŇAŤOU

PEČENÝ MIEŇ S VŇAŤOU

autor: Robo Fülöp

Navrch stránky