Aký sonar na ryby vybrať? Tieto 3 body vám pomôžu

Aký sonar na ryby vybrať? Tieto 3 body vám pomôžu Aj keď sonar nám ryby nenachytá, ako si niektorí myslia, je nenahraditeľným pomocníkom pri hľadaní lovného miesta, rýb, prípadných prekážok. Ale aby tomu skutočne tak bolo, potrebujete mať sonar, ktorý tieto veci skutočne dokáže.

 

Pri výbere sonaru sa preto sústreďte najmä na tieto 3 hlavné kritériá výberu sonaru na ryby. Kvalitný sonar by mal spĺňať tieto tri body.
 

1. Obrazovka sonaru

Obrazovka sonaru je najsledovanejšia časť, od ktorej kvality závisí, aký kvalitný obraz budete vidieť. Pri výbere treba zohľadňovať veľkosť a kvalitu obrazovky.
 



2. Snímanie sonaru

Snímanie sonaru je kľúčový parameter, aby ste videli to, čo potrebujete. Len kvalitná sonda sonaru dokáže zobraziť realistický obraz všetkého, čo sa skrýva pod vodnou hladinou. Rybári, presvedčte sa sami v nasledujúcom videu:

 



3. Citlivosť sonaru

Citlivosť sonaru, rozlišovacia schopnosť je parameter, vďaka ktorému sonaru nič neunikne. Môžete vidieť vlastnú šnúru, vlastný obratlík a dokonca ešte menšie predmety. Aké ???  Pozrite si nasledujúce videá:

 




 


Ak ste rybár, plavíte sa loďou alebo sa potápate, odporúčame vám sonary na ryby Lowrance. Žiadne iné sonary sa im nevyrovnajú. Najrýchlejšia, nová generácia najpopulárnejších multifunkčných sonarov na svete.

 

Sonary LOWRANCE, jediné reálne zobrazenie rýb a prekážok, presvedčte sa sami:
 




Základné parametre LOWRANCE:

  • jasné zobrazenie displejov
  • rozlišovacia schopnosť od niekoľko milimetrov
  • uhol snímania u 2D sond do 120°u 3D sond až 180°
  • sonary s GPS dokázu vytvárať kompletné sonarové nahrávky
  • ovládanie v slovenskom jazyku
  • kompletné príslušenstvo: držiaky sond, tašky, boxy, náhradné sondy,..
  • servis a odborné poradenstvo na Slovensku

 

Prečítajte si:    

Môžete veriť svojmu sonaru? Porovnanie dolného snímania Lowrance - Garmin
VIDEONÁVOD: "Rybársky televízor" - ako na to???
LOWRANCE sonary - hľadanie bomby
Sonar Lowrance HDS 10 našiel auto utopené vo Vážskom kanáli
Motor lode nájdený sonarom v Oravskej priehrade
Už žiadne tajomstvá! Odhaľte s nami i to, čo je skryté...

 

Novinka: Sonary na ryby HOOK Reveal

Novinka: Sonary na ryby HOOK Reveal

Keď idete na vodu, nikdy neviete, čo je pod hladinou. Jazero je široké, oceán je hlboký a vy na lodi čakáte na jedinečný záber svojej životnej ryby. Niekedy márne... Otočte zlý deň na ten najlepší, aký môžete zažiť. Potrebujete len dve veci: detailnú mapu a skvelý sonar. Oboje spĺňa HOOK Reveal.

Rybársky sonar HOOK Reveal je najnovší prírastok v rodine sonarov / mapových ploterov HOOK s funkciou FishReveal a mapovaním v reálnom čase Genesis Live. Dostupný je v modeloch s veľkosťou 9, 7 a 5 palcov s nasledujúcimi možnosťami sondy:  TripleShot (High CHIRP, SideScan a DownScan Imaging™), 83/200 HDI (Mid/High CHIRP s DownScan Imaging™) a 50/200 HDI (Low/High CHIRP s DownScan Imaging™) a plnou podporou mapovania...

Viac informácií o sonaroch HOOK Reveal 

 

 

 

Navrch stránky