Aký nahadzovací sonar vybrať? Porovnali sme ich

Aký nahadzovací sonar vybrať? Porovnali sme ich Hľadáte nahadzovací sonar? Naša spoločnosť má v distribúcii nahadzovacie sonary značiek Vexilar, Lowrance a PowerVision. V tomto článku vám ponúkame stručné porovnanie parametrov jednotlivých nahadzovacích sonarov. 

 

Nahadzovací sonar Vexilar

Vexilar je jeden zo sonarov s najväčším dosahom signálu – až do 91m, má MENU aplikácie v smartfóne v slovenčine, je to rokmi overený model. V ponuke aj v kombinácii s tabletom (obj. č. 1 A0716).

 

Pozrite si video, kde sa dozviete všetko podstatné o nahadzovacom sonare Vexilar

 

 

Nahadzovacie sonary Lowrance Fishhunter

Spoločnosť Navico vyšla na trh s nahadzovacími sonarmi Lowrance už pred viac sezónami. Sonary Fishhunter Pro a Fishhunter 3D sa už krátko po svojom uvedení stali jednými z  napredavánejších nahadzovacích sonarov na rybárskom trhu. 

Nahadzovací sonar Lowrance Fishhunter Pro vám umožní vyhľadávať ryby z brehu, nahadzovať a vyhľadávať lovné miesta, mapovať dno alebo trolovať z člna. S týmto unikátnym sonarom vyhľadávate ryby v reálnom čase v priestore.

Nahadzovací sonar Lowrance Fishhunter 3D  je určený na vyhľadávanie lovného miesta, mapovanie dna alebo troling z člna. S týmto unikátnym sonarom s viacerými snímacími elementami vidíte v reálnom čase, kde sa nachádzajú ryby voči pozícii sonaru. Viete, či sú ryby vpravo, vľavo, pred alebo za sonarom.

Model Lowrance® FishHunter 3D tiež umožňuje užívateľovi vytvárať trojrozmerné mapy svojho lovného miesta a získať nový pohľad na vaše lovné miesto. Všetko je prehľadne zobrazené a jednoducho ovládateľné v bezplatnej voľne stiahnuteľnej aplikácii FishHunter.

 

Pozrite si video, kde sa dozviete všetko podstatné o nahadzovacích sonaroch FishHunter
 

 

 

Nahadzovací sonar PowerSeeker

PowerVision PowerSeeker sa hodí pre všetky spôsoby lovu, ako z brehu rieky alebo jazera, z rybárskej lode, jachty, kajaku, mostných pilierov, v kameňolomoch a na pobreží. S hmotnosťou 110g a priemerom 65mm tento sonar bez problémov prenášate vo vrecku.


Pozrite si video, kde sme lovili s nahadzovacím sonarom PowerSeeker

 

 

Pre aký nahadzovací sonar sa rozhodnúť?


V tejto tabuľke sme pre vás pripravili odporúčania, pre aký nahadzovací sonar by ste sa mali rozhodnúť, ak sú vaše preferencie :

  • hľadáte funkčný sonar s jednoduchým ovládaním a cenou do 200€?
  • alebo chcete nahadzovací sonar s množstvom funkcií, ako je napr. zobrazovanie v reálnom čase, 3D vykreslenie, vytváranie vlastných máp,...
  • alebo chcete ľahký nahadzovací sonar s veľkým dosahom signálu?

 

Toto vám odporúčame
 

Z hľadiska použitia hmotnosť, dosah signálu, cena do 200€ aj s tabletom, jednoduché ovládanie v slovenčine, ... je skvelý nahadzovací sonar Vexilar. Pre rôzne funkcie vrátane 3D vykreslenia, pozície rýb voči sonaru, ... je najlepší nahadzovací sonar Lowrance Fishhunter 3D. Pre veľkosť a dosah signálu,... je ideálny nahadzovací sonar PowerSeeker.
nahadzovací sonar vexilar lowrance fishhunter 3D Nahadzovací sonar PowerSeeker

 

 

 

Pozrite si video, kde sme porovnávali jednotlivé nahadzovacie sonary

 

 

Chcete investovať do sonaru na ryby alebo by ste radi poznali riešenie svojho problému ohľadom sonarov?

V rubrike Vedeli ste, že... nájdete okrem iného aj odpovede na najčastejšie otázky rybárov na rybárske sonary. Ak tu odpoveď na váš problém so sonarom nenájdete, píšte svoje otázky na technik@sports.sk.

 

Technické okienko : Sonary - ako na to

Odporúčame vám aj kliknúť do rubriky Technické okienko, kde nájdete videonávody a videopostupy, ako si môžete nastaviť váš sonar. 

 

Navrch stránky