Najlacnejšie oblečenie - neutrácajte peniaze za zbytočnosti

Najlacnejšie oblečenie - neutrácajte peniaze za zbytočnosti Pokiaľ chcete aj naďalej veriť rozprávkam o super kvalite za úplné najnižšiu cenu a prípadne k tomu ešte veľa darčekov, nečítajte prosím už ďalej.
Ak Vás však prestalo baviť plnenie skríň nepoužiteľným oblečením, v ktorom Vám je zima, premoká, prefúka ho vietor, prípadne po prvom roku zmení farbu, gumičky už nie sú pružné a pre žmolky sa už hanbíte ísť medzi ľudí, pokúsime sa Vám vysvetliť ako to v skutočnosti je.

Športovo technické oblečenie, teda je zásadný rozdiel kúpiť si oblečenie špičkových parametrov ktoré je ale určené napríklad iba na športy ako beh, treking, ľahká turistika, alebo oblečenie - technické ktoré je navrhnuté na doslova ťažkú prácu – pracovné využitie drevorubačov, pilčíkov, zememeračov, vodné stavby,.. Toto oblečenie musí spĺňať náročné podmienky: vysokú oteruodolnosť ( bez problému môžete nosiť batohy, tašky, člny), absolútnu nepremokavosť, musí byť rýchlo schnúce, vetru odolné a pri tomto všetkom s vysokou paropriepustnosťou.

Funkčné technické Dánske oblečenie Geoff Anderson nie je komerčné oblečenie. Extrémne klimatické podmienky v tejto severskej krajine, dlhoročná skúsenosť a garantovaná kvalita predurčujú použitie tohoto oblečenia aj v tých najextrémnejších podmienkach.  Geoff Anderson je rodinná tradícia, vývoj a výroba iba oblečenia a snaha byť najlepší. Je bežné že od 1. návrhu po finálny výrobok prejdú 2 aj 3 roky testovania po celom svete. Až po vycibrení drobných detailov začína výroba.Oblečenie je určené pre tých čo kladú vysoké nároky na nepremokavosť, izolačné vlastnosti, mechanickú odolnosť, voľnosť pohybu a paropriepustnosť. Vďaka nastavenému vysokému štandardu, svojim vlastnostiam a kvalite, výrobky Geoff Anderson v krátkej dobe prenikli do všetkých oblastí - turistika, treking, lyžovanie, rybolov, poľovníctvo, pracovné využitie, ale aj do spoločnosti.


 
Pokiaľ sa spýtate ľudí, nielen rybárov ktorí majú Geoff Anderson potvrdia Vám že je to oblečenie ktoré slúži bez zmeny kvality a vzhľadu veľa rokov a tým sa stáva paradoxne najlacnejším na trhu v prepočte cena/životnosť

Kvalita bez kompromisov, pre rozumných ľudí. Pohoda v nečase, už bolo načase.

Otom že oblečenie Geoff Anderson naozaj má neprekonateľné vlastnosti či už nepremokavosti, alebo paropriepustnosti svedčí aj fakt že oblečenie každoročne je podrobené verejnému testu kvality. Nie mohutná reklama, ale skutočné parametre robia toto oblečenie lídrom na trhu.

 

 

 

Verejný 4 dňový test na nepremokavosť oblečenia Geoff Anderson. Každú hodinu oblečenie odolalo 1800 litrom vody, takže za deň to bolo cca 18 000 litrov vody. Geoff Anderson nepremokol a odolal 72 000 litrom vody!!!

 

 

 

 

 

Verejný test vysokej paropriepustnosti použitého technického materiálu oblečenie Geoff Anderson, pri absolútnej nepremokavosti. 

 

 

Medzi najdopytovanejšie výrobky na slovenskom trhu patria:
 
Bunda Dozer 4 ™ a Nohavice Urus 4™ : 100% nepremokavé, 100% vetru odolné membránové oblečenie, paropriepustné, odolné voči oderu. Najlepšie rybárske oblečenie na celoročné použitie. set Dozer4 + Urus4 hnedý cena s DPH: 463,14€; set Dozer4 + Urus4 zelený s DPH: 463,14€; set Dozer4 + Urus4 Leaf cena s DPH: 546.84 €

 

 

 

Evaporator SET:

Evaporator™ Mikrofleece môže byť použitý ako prvá spodná vrstva aj ako druhá vrstva. Nielen izoluje ale má aj optimálne pot odvádzajúce vlastnosti. Farba: čierna Cena s DPH: 93€

 

 

 

 

 

 

 

Jabba:

Vylepšená Polartec® Fleece izolácia s všitým termoprádlom. Možné nosiť ako 1. vrstvu priamo na pokožku. Rýchle odvádzanie vlhkosti, zvýšený komfort Farba: zelená/čierna Cena vrátane DPH: 135€

 

 

 

 

Polybrush:

košeľa 100% odolnosť voči hmyzu – neprepichne komár, ventilačné otvory, pot odvádzajúca sieťovaná podšívka, rýchloschnúca, nekrčivá, nežehlí sa, UV ochrana.
Farba: cementová, olivová Cena vrátane DPH: 87€

 

 

 

 

 

RAPTOR:
Cenovo výhodná bunda odolná vode a vetru s odvádzaním vlhkosti. Kapucňa neobmedzuje zorné pole. Dve veľké predné vrecká a vnútorné nepremokavé vrecko uspokoja každého svojim veľkým objemom. Ocenia akčný rybári aj muškári. 

 

Základnou filozofiou pri vývoji výrobkov a zmýšľanie Geoff Anderson je stále kvalita. Počet vývojových pracovníkov je značný – zložený zo širokého rozsahu testerov – od víkendových nadšencov po skutočných svetobežníkov. Pokiaľ si vyberáte výrobky Geoff Anderson, môžete si byť istí, že prešli dôkladným testom.

Navrch stránky