- Úvod
- >>
- Nástrahy
- >>
- Zmesy na boilies
- >>
- Konzervant na boilies 500ml
Konzervant na boilies 500ml
Konzervant na boilies 500ml
Rybársky konzervant, extrémne zvyšuje životnosť nástrahy, návnady na lov kapra. Vhodné pri výrobe boilies, krmivo, partikel, kukurica, na lov kaprov, pretekársky lov rýb
Video - Výprava za veľkými kaprami - TandemBaits
Video - Lov kapra v studenej jarnej vode
Video - LOV KAPRA - návnady a nástrahy na kapra
Video - Lov kapra - kaprárska výbava - úlovky rýb
Video kaprarske montaze 2 - výroba - voľba háčiky
Video - LOV KAPRA kaprové montáže - výroba
Video - Základná práca so sonarom pri love kapra
Video - Lov kapra na vzdialenosť viac ako 100 metrov v silnom prúde - trhačka
Video - CarpShow TandemBaits
video - Novinky 2015 prúty a vlasce
Video Novinky 2015
bivaky lehátka2
Video novinky 2015 bivaky lehátka
Konzervačná látka na boilies
Balenie: 0.5l
Dávkovanie: 7% na 1kg hotového cesta (1kg suchej zmesi + 12 vajíčok, t.j. cca 1,6kg hotovej masy – množstvo konzervačnej látky 110gramov).
Popis:
Konzervačná látka sa mieša s vajíčkami, alebo s vodou a potom sa vyrába cesto, roluje sa a varia sa boilies. Po uverení sa usušia na vetranom mieste cca 70hod. Potom ich môžeme zavrieť do plastického vrecúška a prechovávať až 12 mesiacov. Dĺžka prechovávania boilies v stave schopnom na použitie záleží od niekoľkých faktorov:
- množstvo použitej konzervačnej látky môžeme obmedziť na dávku 3 až 4% a časť sušenia skrátiť na niekoľko hodín. Takto pripravené boilies budú čerstvé na dobu 2-3 týždňov
- v závislosti od zmesi sa mení čas skladovania boilies, horšie sa konzervujú zmesi postavené na rybacích múčkach a múčkach s mliečnymi proteínmi
- podmienky skladovania taktiež vplývajú na čas konzervácie, boilies skladované v chladnom mieste so stálou teplotou si udržia dlhšie sviežosť.
Balenie: 0.5l
Dávkovanie: 7% na 1kg hotového cesta (1kg suchej zmesi + 12 vajíčok, t.j. cca 1,6kg hotovej masy – množstvo konzervačnej látky 110gramov).
Popis:
Konzervačná látka sa mieša s vajíčkami, alebo s vodou a potom sa vyrába cesto, roluje sa a varia sa boilies. Po uverení sa usušia na vetranom mieste cca 70hod. Potom ich môžeme zavrieť do plastického vrecúška a prechovávať až 12 mesiacov. Dĺžka prechovávania boilies v stave schopnom na použitie záleží od niekoľkých faktorov:
- množstvo použitej konzervačnej látky môžeme obmedziť na dávku 3 až 4% a časť sušenia skrátiť na niekoľko hodín. Takto pripravené boilies budú čerstvé na dobu 2-3 týždňov
- v závislosti od zmesi sa mení čas skladovania boilies, horšie sa konzervujú zmesi postavené na rybacích múčkach a múčkach s mliečnymi proteínmi
- podmienky skladovania taktiež vplývajú na čas konzervácie, boilies skladované v chladnom mieste so stálou teplotou si udržia dlhšie sviežosť.