Krmivo browning grand comp. 1kg
Grand Competition je základná zmes vhodná na pomaly tečúce a stojaté vody. Má veľmi sladkú príchuť a ľahkú štruktúru. Priťahuje ryby ako magnet.
Grand Competition je súťažná základná zmes vhodná na pomaly tečúce a stojaté vody. Má veľmi sladkú príchuť a ľahkú štruktúru. Priťahuje ryby ako magnet.
Krmivo je testované a odporúčané Browning Feeder Team Slovakia
Najosvedčenejšie recepty Feeder tímu
RECEPT na kapra, karasa:
44 3970030 Grand Competition
44 3970012 Red Rouche
RECEPT kapra a pleskáča:
1 kg 44 3970030 Grand Competition
1 kg 44 3970040 Crispy Carp
RECEPT na pleskáča:
1 kg 44 3970030 Grand Competition
2 kg 44 3970041 Crispy Big Bream
Znásobenie efektivitry dosiahnete pridaním živej nástrahy: kostné červy, pinky, dendrobeny
ODPORUČANIE: pre správnu funkčnosť krmív BROWNING je potrebné miešať zmesy minimálne 12 hodín dopredu, tým sa zvyšuje efektivita.
Ostatné Competition Goundbait krmivá sú River a Method.
River je druhe zo súťažných krmív pre rýchlo tečúce a hlboké rieky. Dobre viaže pridávané častice, ktoré pevne dopraví až na dno bez rozpadu.
Method je posledné z trojice krmív, ktoré je určené pre súťažné účely. Konzistenicia je určená pre lov z krmítkom, kŕmne lyžice a praky s rýchlim rozpadom.
Miešame Browning zmesi - je výsledok rozhovoru s rybármi na miestnej vode, kde som ťahal rybu za rybou a oni sa zo zvedavosti zastavili na akú zmes chytám. Uvediem príklady ako úspešne miešať a chytať na zmesi Browning, aká zmes sa hodí na zmiešanie inou zmesou – čo však neznamená, že nemôžete experimentovať aj Vy. Miešanie zmesí nie je umenie, len musíte dodržať pár zásad, ktoré majú vplyv na konečnú kvalitu zmesi. V prvom rade ale musím upozorniť, že recepty ktoré uverejním sú určené pre rybára, ktorý si chce dobre zachytať. Recepty mám vyskúšané a garantujem ich úspešnosť.
Poďme miešať:
Hneď ako zoberiete vrecko zo zmesou do ruky, do druhej ruky zoberte sito. Zmes preosejte a všetko hrubé vyhoďte. Ak miešate viac druhov zmesí, zmiešajte si ich najskôr v suchom stave. Suchú zmes riadne rozmiešame a pomaly pridávame vodu až kým zmes nie je dostatočne vlhká. Najlepšie to spoznáte, keď sa dá zo zmesi rukou urobiť guľa, ktorú bez problémov dokážete rozdrviť späť do sypkého stavu a na dotyk je zmes „chladná“. Zmes potom opäť preosejeme a necháte „stáť“. (hovorím tomu „dozrieť“....)
→ Opýtaj sa viac o tomto tovare